Новини Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

11 Жовтня, 2021 р., 10:43
Законодавство про зайнятість населення визначає окремі відмінності в отриманні дозволів на застосування праці особливих категорій іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці).
11 Жовтня, 2021 р., 10:41
Законодавством про зайнятість населення встановлено, що за видачу або продовження дії дозволу на застосування праці іноземця або особи без громадянства стягується плата, яка зараховується до бюджету Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
11 Жовтня, 2021 р., 10:35
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає лікарів.
11 Жовтня, 2021 р., 10:34
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає електромонтерів.
30 Вересня, 2021 р., 13:51
Законом України “Про зайнятість населення” встановлено, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються регіональними центрами зайнятості.
30 Вересня, 2021 р., 13:49
Законодавство про зайнятість населення визначає особливості застосування праці окремих категорій іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці). До таких категорій іноземців належать і біженці.
24 Вересня, 2021 р., 10:37
Штукатур – одна з основних та завжди актуальних професій будівельної галузі. Саме штукатур надає будівлі привабливого вигляду, підвищує міцність споруди. Сьогодні штукатур працює з різними високотехнологічними сумішами. Виконує звичайну, кольорову, декоративну штукатурку, архітектурні елементи, реставраційні роботи, які надають старим будинкам оригінальностіта виразності.
24 Вересня, 2021 р., 10:24
Для тих, хто має професію «Електрогазозварник» та прагне підвищити кваліфікацію й працювати на борту суден, 30 вересня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання запрофесією «Електрогазозварник судновий». Курс навчання триватиме 2,5 міс.
22 Вересня, 2021 р., 17:06
Для тих, хто мріє створювати зі звичайної тканини та кількох ґудзиків модні шедеври, 30 вересня поточного року на базі Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Швачка». Фактична адреса навчального закладу: м. Краматорськ. Термін навчання – 4 місяці. Матеріально-технічна база навчального закладу досить потужна: навчальні класи обладнані швейними машинами, необхідними матеріалами, що передбачені тимчасовими нормами для виконання практичних робіт.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь