Любите експериментувати на кухні? Пропонуємо за 4 місяці здобути професію кухаря

Дата: 25.09.2023 13:56
Кількість переглядів: 48

 

 

Приготування їжі – ваше покликання? Вам подобається частувати інших смачними стравами та вигадувати нові рецепти? Постає питання, як можна фахово реалізувати свою мрію таздобути професію кухаря? Наша пропозиція саме для вас! 

Запрошуємо до Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятостіна навчання за професією «Кухар». На базі навчального закладу ви зможете отримати якісні знання та навчитеся без усіляких зусиль і питань організувати та підготувати вечір або урочисту подію. Ви дізнаєтесь про особливості обробки овочів, м’яса, риби та опануєте роботу на технологічному обладнанні.

Початок навчання – 29 вересня 2023 року.

Тривалість – 4 місяці.

Якщо ви слідкуєте за гастрономічними трендами, обожнюєте експериментувати з рецептами та вас не лякає шалений ритм професійної кухні, тоді не відкладайте мрію на потім.Звертайтеся за деталями навчання до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебуванняабо за номером телефону (044) 244 94 92. Пропонуємо й наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь