Новини Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

15 Вересня, 2021 р., 16:23
У раніше розміщених наших матеріалах йшлося про затвердження типових форм трудових договорів про надомну та дистанційну роботу. Відповідний наказ, яким затверджені ці форми, набрав чинності 16.07.2021р. Хочемо нагадати також, що свого часу Кодекс законів про працю України було доповнено статтею 24-1, яка регулювала питання реєстрації в державній службі зайнятості трудових договорів, укладених між найманим працівником і фізичною особою. Під фізичною особою маються на увазі як фізичні особи-підприємці, які провадять господарську діяльність і застосовують найману працю, так і громадяни – фізичні особи, які застосовують працю особистих водіїв, кухарів, прибиральниць. З 01.01.2015 р. відповідна норма скасована, але діє положення вказаного Кодексу, яке визначає, що трудовий договір з фізичною особою має бути укладений обов’язково в письмовій формі.
13 Вересня, 2021 р., 16:56
21 вересня поточного року в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочнеться професійне навчання за професією «Бармен», що триватиме 3,6 міс.
13 Вересня, 2021 р., 16:54
Оператор верстатів – одна з найпоширеніших робітничих професій. Обробляючи безформний метал, він одержує складні за формою деталі – вироби високої точності та чистоти обробки.Кваліфікований оператор верстатів вміє працювати на різних типах металорізальних верстатів (токарних, фрезерних, шліфувальних та ін.).
13 Вересня, 2021 р., 16:42
За інформацією обласного центру зайнятості,роботодавці Кіровоградщини офіційно зареєстрували потребу в працівниках відділень зв’язку.
25 Серпня, 2021 р., 11:43
РЕЄСТРАЦІЯ ПОЧАЛАСЬ, тільки 40 учасників
19 Серпня, 2021 р., 14:12
На вебсторінці регіонального управління Держпраці можна ознайомитись із низкою матеріалів з питань легального оформлення трудових відносин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь