Новини Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

11 Листопада, 2021 р., 16:49
У листопаді поточного року безробітні громадяни, які зареєстровані у службі зайнятості, можуть безкоштовно пройти професійне навчання за 14 спеціальностями. Це професії столяра, покоївки, адміністратора, педикюрника, муляра та ін.
11 Листопада, 2021 р., 16:48
Законодавство про зайнятість населення визначає особливості отримання дозволів на застосування праці окремих категорій іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці).
11 Листопада, 2021 р., 16:46
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у представниках інженерних професій: головний інженер, інженер-енергетик, інженер-проектувальник, інженер з охорони навколишнього середовища, інженер з охорони праці, інженер-конструктор, інженер з підготовки виробництва, інженер-електронік, інженер з налагодження й випробувань.
11 Листопада, 2021 р., 16:45
За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає лаборантів різного спрямування.
04 Листопада, 2021 р., 15:28
Відповідно до норм Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”іноземці та особи без громадянства (далі - іноземці), які відповідно до закону прибули в Україну для працевлаштування та отримали посвідку на тимчасове проживання, вважаються такими, які на законних підставах перебувають на території України на період роботи в Україні.
04 Листопада, 2021 р., 15:27
Слюсар-сантехнік – професія широко розповсюджена та затребувана на всіх етапах будівництва, а також при експлуатації будівель і супровідних технічних систем.
04 Листопада, 2021 р., 15:24
Відповідно до норм Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства” (далі - Закон) іноземці та особи без громадянства (далі - іноземці) в'їжджають в Україну за наявності визначеного Законом чи міжнародним договором України паспортного документа та одержаної у встановленому порядку візи, якщо інше не передбачено законодавством чи міжнародними договорами України. Порядок оформлення візи регламентується Законом та Правилами оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 № 118 (із змінами).
04 Листопада, 2021 р., 15:22
Лицювальник-плиточник – це покликання, нескінченна творчість й пошук нових професійних рішень, результати його праці будуть слугувати людям протягом десятиліть.
04 Листопада, 2021 р., 15:21
За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає водіїв автотранспортних засобів.
04 Листопада, 2021 р., 15:19
За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає електромонтерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь