Новини Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

23 Листопада, 2021 р., 15:04
29 листопада поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинаються курси цільового призначення за навчальною програмою «Основи 3D-друку».
23 Листопада, 2021 р., 14:58
З 24 листопада по 3 грудня 2021 року на Кіровоградщині триватиме Декада сприяння зайнятості осіб з інвалідністю.
17 Листопада, 2021 р., 09:34
Статтею 42 Закону України “Про зайнятість населення” встановлено, що підприємства, установи та організації (далі – роботодавці) мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються державною службою зайнятості. Частиною 6 статті 42 Закону визначені категорії іноземців, на застосування праці яких дозволи не потрібні.
17 Листопада, 2021 р., 09:34
Статтею 42-1 Закону України “Про зайнятість населення” однією з окремих категорій іноземців та осіб без громадянства, для застосування праці яких роботодавець має оформити дозвіл у державній службі зайнятості, визначено іноземних ІТ-професіоналів.
17 Листопада, 2021 р., 09:33
Статтею 42 Закону України “Про зайнятість населення” встановлено, що  роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються територіальними органами державної служби зайнятості.
17 Листопада, 2021 р., 09:31
Законом України “Про зайнятість населення” передбачено, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів територіальних органів державної служби зайнятості. Відповідно до частини 6 статті 42 вказаного Закону без дозволів застосовується праця, у тому числі, біженців, іноземців, яких визнано особами, що потребують додаткового захисту, або яким надано тимчасовий захист в Україні.
17 Листопада, 2021 р., 09:24
Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають можливість пройти навчання на базі Одеськогоцентру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання за професією «Перукар (перукар-модельєр)» розпочинається 29 листопада. Термін навчання – 5,0 міс.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь