Безкоштовна правова допомога

23 Жовтня, 2021 р., 15:24
Програма з відновного правосуддя була запущена у січні 2019 року на базі системи безоплатної правової допомоги у шести пілотних областях, а у квітні 2020 року поширена на всю територію України. Її метою є раннє виведення неповнолітніх, які вперше вчинили кримінальний проступок або нетяжкий злочин, із кримінального процесу з обов’язковим ужиттям узгоджених заходів для їх ресоціалізації та запобігання повторним кримінальним правопорушенням.
23 Жовтня, 2021 р., 15:22
На засіданні Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги були розглянуті пропозиції щодо удосконалення організаційної структури Координаційного центру з надання правової допомоги та його територіальних відділень – регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
23 Жовтня, 2021 р., 15:21
Комітет ААУ з валютного регулювання проведе захід, присвячений проблемним питанням допустимості електронних доказів на досудовому слідстві та судовому розгляді.
23 Жовтня, 2021 р., 14:48
До Конотопський місцевий центр з надання БВПД звернулася пані Вікторія. Жінка розповіла, що вона отримала повістку із суду про те, що до неї та її брата позивається «Приватбанк» із позовом про стягнення заборгованості за кредитним договором , який укладав ще їх покійний батько. Сума боргу – майже 5,5 тис. грн.
23 Жовтня, 2021 р., 14:44
Завели нове знайомство і хочете знати про людину більше?
23 Жовтня, 2021 р., 14:42
Сергій успадкував від бабусі земельний пай. Але оформити спадщину Сергію не вдалося — жодних документів на право власності бабуся не мала. Тоді він звернувся до системи БПД.
20 Жовтня, 2021 р., 15:38
У Кропивницькому стартував престур «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин» для представників ЗМІ з різних регіонів України.
20 Жовтня, 2021 р., 15:35
"Чи можу я продати свою землю, якщо вона знаходиться в оренді?" "Як достроково розірвати договір оренди? Як передати землю у спадщину?" "Що робити, якщо сусід самовільно захопив мою ділянку?" Протягом січня – вересня цього року до системи безоплатної правової допомоги (БПД) надійшло понад 41,4 тис. звернень із земельних питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь