Допомогли військовому встановити батьківство щодо свої дітей

Дата: 24.04.2023 10:37
Кількість переглядів: 95

 

#кейс_БПД

Юрій – військовослужбовець, з 2014 року захищає Україну. У нього є дружина та троє дітей. Однак через те, що перший чоловік дружини давно виїхав за кордон, розлучитися у неї не було можливості. Тому так і жили — у жінки нова родина, діти, та офіційно вона ще у шлюбі з першим чоловіком, тому й дітей теж записано на нього. Через те, що Юрій перебуває в зоні бойових дій, на оформлення необхідних паперів щодо сім’ї постійно бракувало часу.

Одного разу він приїхав на 5 днів з фронту у відпустку, яку йому надали за успіхи у бойових діях. Юрій вирішив скористатись відпусткою аби врешті оформити усі необхідні документи та стати законним батьком своїм дітям. За допомогою чоловік звернувся до системи БПД.

За справу взялась юристка Надія Федориненко. Вона швидко підготувала позовну заяву, а Юрій зібрав усі можливі докази з місця проживання. Суд позов про встановлення батьківства задовольнив, ДРАЦС має внести зміни у їхні свідоцтва про народження.

«Строки були обмежені, але я розуміла, що справу треба вирішити якомога скоріше. Юрій і сьогодні продовжує боронити незалежність нашої держави на передовій. Його дружина знову вагітна. На знак подяки вона надіслала нам фото батька-героя зі щасливими діточками», – розповіла юристка.

Ця справа у Єдиному державному реєстрі судових рішень № 178/1738/22

Кам'янський місцевий центр з надання БВПД

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь