Безкоштовна правова допомога

20 Жовтня, 2021 р., 15:31
Майже два роки світова спільнота вчиться жити в умовах пандемії через поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
29 Вересня, 2021 р., 10:48
Власник земельної ділянки вільно обирає, як її використовувати. Але трапляється, що його спосіб використання землі має негативний вплив на сусідні (суміжні) земельні ділянки. Тому у Земельному кодексі України чітко визначено обов’язок дотримання добросусідських відносин. Детальніше розповідає фахівчиня Рокитнівського бюро правової допомоги Сарненський місцевий центр з надання БВПД Руслана Стрілець.
29 Вересня, 2021 р., 10:47
Бувають у житті ситуації, коли терміново потрібні гроші, але немає в кого попросити фінансової підтримки. В таких випадках люди звертаються до банківських установ. І ось, здавалося б, фінансова проблема вирішена, борг банку повернуто. Але через 8 років вам надходить повістка до суду по справі про стягнення заборгованості за кредитним договором. І банк вимагає сплатити суму у 30 разів більшу, ніж ви позичали.
29 Вересня, 2021 р., 10:45
Понад два роки тому було запровадженого послугу з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня». Про те, хто може бути муніципальною нянею, як скористатися послугою та про підстави для відмови у наданні компенсації, розповідає фахівчиня Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Павлосюк.
29 Вересня, 2021 р., 10:39
Людина звертається до системи безоплатної правової допомоги. Та очікує, що її проблема буде вирішена. Юрист складає позовну заяву, представляє інтереси клієнта у суді. Але рішення суду не на користь клієнта. Чи можна стверджувати, що правнича допомога була надана неякісно? Звісно, ні!
29 Вересня, 2021 р., 10:29
Марія одружилася з Олегом у 2018 році Згодом у подружжя народився син Але вже у 2020 році сім’я розпалася Дитина залишилася жити з мамою, а батько навіщав сина. Проте чоловіка це не влаштовувало – він постійно погрожував забрати дитину від матерів.
29 Вересня, 2021 р., 10:25
Залишились останні місця у престури!
29 Вересня, 2021 р., 10:23
PRO насильство над чоловіками: прояви та протидія
29 Вересня, 2021 р., 10:18
Булінг Ми все частіше чуємо цей термін з екранів телевізорів, у кожному закладі освіти проводяться виховні годити та тематичні уроки на цю тему, проте для багатьох цей термін досі залишається незрозумілим. Спробуємо розібратись, що ж він означає.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь