Об'єднуємо зусилля з «Національне інформаційне бюро / National Information Bureau»

Дата: 20.03.2023 09:11
Кількість переглядів: 203

Об’єднуємо зусилля з «Національне інформаційне бюро / National Information Bureau» для забезпечення захисту прав звільнених з полону держави-агресора військовополонених та цивільних громадян, а також членів сімей людей, які перебувають у полоні.

Спільно працюватимемо над:

Спрощенням доступу до БПД звільненим з полону та членам сімей тих, хто досі в полоні

Підготовкою роз’яснень на найпоширеніші правових питання

Проведенням спільних інформаційних кампаній

Перенаправленням осіб за отриманням послуг між контактним центром системи БПД та гарячою лінією Національного інформаційного бюро

З 19 листопада 2022 року особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України, отримали право на безоплатну вторинну правову допомогу у зв’язку із захистом прав і законних інтересів, порушених через позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України.

До системи безоплатної правової допомоги вже звернулися понад 200 українців. Найчастіше щодо встановлення факту перебування у полоні та нарахування та виплат одноразової грошової допомоги після повернення з полону.

Детальніше — у новині на сайті: https://bit.ly/3l86Oz8

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь