Новини Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

11 Листопада, 2021 р., 16:49
У листопаді поточного року безробітні громадяни, які зареєстровані у службі зайнятості, можуть безкоштовно пройти професійне навчання за 14 спеціальностями. Це професії столяра, покоївки, адміністратора, педикюрника, муляра та ін.
11 Листопада, 2021 р., 16:48
Законодавство про зайнятість населення визначає особливості отримання дозволів на застосування праці окремих категорій іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці).
11 Листопада, 2021 р., 16:46
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у представниках інженерних професій: головний інженер, інженер-енергетик, інженер-проектувальник, інженер з охорони навколишнього середовища, інженер з охорони праці, інженер-конструктор, інженер з підготовки виробництва, інженер-електронік, інженер з налагодження й випробувань.
11 Листопада, 2021 р., 16:45
За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає лаборантів різного спрямування.
04 Листопада, 2021 р., 15:28
Відповідно до норм Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”іноземці та особи без громадянства (далі - іноземці), які відповідно до закону прибули в Україну для працевлаштування та отримали посвідку на тимчасове проживання, вважаються такими, які на законних підставах перебувають на території України на період роботи в Україні.
04 Листопада, 2021 р., 15:27
Слюсар-сантехнік – професія широко розповсюджена та затребувана на всіх етапах будівництва, а також при експлуатації будівель і супровідних технічних систем.
04 Листопада, 2021 р., 15:24
Відповідно до норм Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства” (далі - Закон) іноземці та особи без громадянства (далі - іноземці) в'їжджають в Україну за наявності визначеного Законом чи міжнародним договором України паспортного документа та одержаної у встановленому порядку візи, якщо інше не передбачено законодавством чи міжнародними договорами України. Порядок оформлення візи регламентується Законом та Правилами оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 № 118 (із змінами).
04 Листопада, 2021 р., 15:22
Лицювальник-плиточник – це покликання, нескінченна творчість й пошук нових професійних рішень, результати його праці будуть слугувати людям протягом десятиліть.
04 Листопада, 2021 р., 15:21
За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає водіїв автотранспортних засобів.
04 Листопада, 2021 р., 15:19
За інформацією обласного центру зайнятості на Кіровоградщині не вистачає електромонтерів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь