Новини Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

23 Жовтня, 2021 р., 11:57
Які особливості укладення трудових договорів з іноземцями?
21 Жовтня, 2021 р., 15:19
В окремих випадках виникає необхідність у внесенні змін до виданого дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці).
21 Жовтня, 2021 р., 15:15
Красиві доглянуті руки та нігті – візитівка сучасної жінки. Акуратний манікюр додає впевненості у собі, піднімає настрій та неодмінно привертає увагу оточуючих. Саме тому професія манікюрника зараз затребувана, престижна та добре оплачувана.
21 Жовтня, 2021 р., 15:14
Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають бажання змінити професію або здобути нову, можуть безкоштовно пройти професійне навчання за професією «Оператор верстатів з програмним керуванням» на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання стартує 26 жовтня поточного року і триватиме 5 місяців.
21 Жовтня, 2021 р., 15:13
Законодавство про зайнятість населення визначаєпевні відмінності в отриманні дозволів на застосування праці особливих категорій іноземців та осіб без громадянства (на відміну від загальних норм).
11 Жовтня, 2021 р., 16:37
Законодавством про зайнятість населеннячітко регламентовані процеси, пов’язані з видачею дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці). Визначені підстави для відмови у видачі дозволу. Одна з них – це неусунення підстав для зупинення розгляду заяви. Таке усунення якраз і пов’язане з можливістю виправлення помилок, допущених у поданих документах.
11 Жовтня, 2021 р., 16:36
За інформацією обласного центру зайнятості,на Кіровоградщині не вистачає техніків-електриків.
11 Жовтня, 2021 р., 16:32
18 жовтня поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за професією кухар. Курс навчання триватиме 5,5 міс.
11 Жовтня, 2021 р., 10:56
Законодавством про зайнятість населення встановлено строки, на які видається дозвіл на застосування праці іноземця або особи без громадянства. В той же час за наявності підстав дія дозволу може бути продовжена необмежену кількість разів.
11 Жовтня, 2021 р., 10:43
Законодавство про зайнятість населення визначає окремі відмінності в отриманні дозволів на застосування праці особливих категорій іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь