Новини Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

23 Листопада, 2021 р., 15:04
29 листопада поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинаються курси цільового призначення за навчальною програмою «Основи 3D-друку».
23 Листопада, 2021 р., 14:58
З 24 листопада по 3 грудня 2021 року на Кіровоградщині триватиме Декада сприяння зайнятості осіб з інвалідністю.
17 Листопада, 2021 р., 09:34
Статтею 42 Закону України “Про зайнятість населення” встановлено, що підприємства, установи та організації (далі – роботодавці) мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються державною службою зайнятості. Частиною 6 статті 42 Закону визначені категорії іноземців, на застосування праці яких дозволи не потрібні.
17 Листопада, 2021 р., 09:34
Статтею 42-1 Закону України “Про зайнятість населення” однією з окремих категорій іноземців та осіб без громадянства, для застосування праці яких роботодавець має оформити дозвіл у державній службі зайнятості, визначено іноземних ІТ-професіоналів.
17 Листопада, 2021 р., 09:33
Статтею 42 Закону України “Про зайнятість населення” встановлено, що  роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються територіальними органами державної служби зайнятості.
17 Листопада, 2021 р., 09:31
Законом України “Про зайнятість населення” передбачено, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів територіальних органів державної служби зайнятості. Відповідно до частини 6 статті 42 вказаного Закону без дозволів застосовується праця, у тому числі, біженців, іноземців, яких визнано особами, що потребують додаткового захисту, або яким надано тимчасовий захист в Україні.
17 Листопада, 2021 р., 09:24
Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають можливість пройти навчання на базі Одеськогоцентру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання за професією «Перукар (перукар-модельєр)» розпочинається 29 листопада. Термін навчання – 5,0 міс.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь