Актуальна інформація Центру надання адміністративних послуг (відділу)

01 Листопада, 2023 р., 13:49
Міжнародний благодійний фонд Mama Мoya надає цільову грошову допомогу вразливим категоріям жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії.
24 Жовтня, 2023 р., 08:31
Більшу частину свого часу ми проводимо у власних думках. Це море, в якому наші тривоги утворюють нестримні хвилі. Їх складно контролювати, і вони часто заважають нам ясно мислити — прокидаєшся вранці, а голова, мов у тумані. За що хапатися? 
24 Жовтня, 2023 р., 08:22
3 жовтня, Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову про реалізацію пілотного проекту із запровадження комплексної психосоціальної послуги з формування життєстійкості. Проект координуватиме Мінсоцполітики, він спрямований на підтримку та зміцнення психічного здоров'я українців.
20 Жовтня, 2023 р., 15:29
Перевірити чи сплачує роботодавець за вас страхові внески можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або у мобільному додатку “Пенсійний фонд”.
20 Жовтня, 2023 р., 15:27
Про це на брифінгу у Military Media Center повідомив директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександр Чекригін.
20 Жовтня, 2023 р., 15:25
Оформити житлову субсидію можна онлайн – через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
09 Жовтня, 2023 р., 14:44
Тепер отримати гарантоване відшкодування за вкладами в банках, що збанкрутували, можна в кілька кліків у Дії. Нову послугу Повернення вкладів презентували Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Світлана Рекрут під час спільного брифінгу.  «Продовжуємо будувати найзручнішу державу у світі з точки зору отримання держпослуг. Онлайн-сервіси пришвидшують та спрощують взаємодію людей з державою. Послуга Повернення вкладів, над якою ми працювали спільно з Фондом гарантування вкладів, дасть змогу українцям подати заяву й отримати відшкодування зі збанкрутілих банків. А це — 1,4 млн рахунків на суму 3,2 млрд грн. Щоб повернути кошти, не потрібно ходити в банки чи стояти в чергах, достатньо зробити кілька кліків у Дії», — зазначив Михайло Федоров. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь