Актуальна інформація Центру надання адміністративних послуг (відділу)

24 Листопада, 2023 р., 10:46
Шановні мешкаці Суботцівської територіальної громади!
20 Листопада, 2023 р., 13:19
З початку повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну понад мільйон Захисників і Захисниць стали на захист та продовжують боронити рідну країну. Наразі демобілізація військовослужбовців відбувається переважно через стан здоров'я внаслідок поранень, отриманих під час участі у бойових діях.
16 Листопада, 2023 р., 09:07
Сервіс заміни посвідчення водія в Дії став ще зручнішим. Відтепер у застосунку можна замовити доставку нового документа у відділення Укрпошти чи кур’єром. Від травня в Дії можна в кілька кліків подати заяву про заміну водійського посвідчення. Послуга доступна для водіїв, які змінили прізвище, бажають обміняти пластик на цифровий документ, втратили чи пошкодили водійське або отримали тимчасове посвідчення на 2 роки і хочуть замінити його на постійне. 
16 Листопада, 2023 р., 08:56
Для того, щоб кожна родина, яка обігріває в зимовий період своє житло дровами чи вугіллям, могла впевнено пройти зимовий період, Уряд ухвалив рішення, яке суттєво підвищить допомогу на придбання твердого пічного палива для тих, хто потребує такої підтримки. 
14 Листопада, 2023 р., 13:49
       Часто навіть одна буква в документах не дає можливості скористатися своїми законними правами. Виправити помилки у актових записах цивільного стану можна звернувшись до Знам’янського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Кропивницькому районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) за адресою: 27400, Кіровоградська область, Кропивницький район, м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, 30.
14 Листопада, 2023 р., 13:48
На порталі Дія запускається бета-тест вдосконаленого сервісу подачі заяви про субсидію, який зробить процедуру швидше та зручніше.
14 Листопада, 2023 р., 13:46
В Україні функціонує досить багато онлайн-проєктів для підтримки ментального здоров’я. Про деякі з них розповіли в межах Всеукраїнської програми «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.
14 Листопада, 2023 р., 13:44
Кабмін ухвалив відповідний проєкт Постанови, який був розроблений Мінреінтеграції за дорученням Прем’єр-міністра.
10 Листопада, 2023 р., 08:29
Наразі для того, щоб дізнатись, чи призначена вам субсидія, особисто відвідувати відділення Пенсійного фонду не обов'язково. Адже існують зручні онлайн-інструменти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь