Актуальна інформація Центру надання адміністративних послуг (відділу)

10 Листопада, 2023 р., 08:27
Уряд ухвалив постанову про старт експериментального проєкту. Батьки дітей до 16 років зможуть оформити дозвіл на тимчасовий виїзд дитини за кордон онлайн. Послуга буде доступна в Дії. Кілька кліків — і документ готовий, без особистої присутності обох батьків, стосів документів та поїздок до нотаріуса. 
07 Листопада, 2023 р., 10:19
Законодавство України не визначає кінцевої дати чинності паспортів громадянина України зразка 1994 року. Однак у даний час законодавством передбачено обмін паспорта громадянина України зразка 1994 року на ID-картку за бажанням власника.
07 Листопада, 2023 р., 10:04
Курили в забороненому місці чи не сплатили своєчасно податки? Отримуйте електронну постанову в справі про адміністративне порушення та сплачуйте штраф не виходячи з дому. Запустили нову послугу на порталі та в застосунку Дія.
07 Листопада, 2023 р., 10:04
З 1 листопада поточного року змінено правила оформлення виплат внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Це стосується внутрішніх переселенців, які вперше звертаються за призначенням такої допомоги від держави.
02 Листопада, 2023 р., 16:36
Ігор Клименко: Реєстр зниклих безвісти за особливих обставин. Посилюємо комунікацію — запускаємо телеграм-канал Уповноваженого за цим напрямком. 
02 Листопада, 2023 р., 16:34
У соціальних мережах було поширено інформацію із посиланням на заяву одного з народних депутатів України про те, що нібито у листопаді будуть застосовуватись графіки обмежень споживання електроенергії.
02 Листопада, 2023 р., 16:34
Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на опалювальний сезон розраховується з 1 жовтня по 30 квітня.
01 Листопада, 2023 р., 13:51
Якщо в своєму особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України застрахована особа виявила неактуальні чи неправильні відомості про себе (наприклад, помилку в даті народження, прізвищі тощо), можна звернутися до Фонду, щоб виправити/актуалізувати інформацію. Як це зробити?
01 Листопада, 2023 р., 13:51
У Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги (далі – ЄДАРП), ведеться облік пільговиків шляхом формування на кожного персональної облікової картки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь