Оголошення, Новини Суботцівської сільської ради

30 Січня, 2024 р., 11:40
Відповідно до Закону України «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об’єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України" кожний має право звернутися в тому числі через платформу еВідновлення до держави, для компенсації за пошкоджений/знищений об’єкт нерухомого майна.
10 Січня, 2024 р., 13:50
Відповідно до Розпорядження Начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації  від 9 січня  2024 року № 5-р на території Кіровоградської області забороняється експлуатація джерел виробничого шуму (у тому числі сільськогосподарської техніки) під час комендантської години та в темну пору доби під час сигналу "Повітряна тривога" та визначених додаткових сигналів.
14 Грудня, 2023 р., 16:04
Відповідно до ст. 35 Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», п. 2 ст. 5 Закону України «Про аквакультуру» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 21 березня 2012 року № 141 «Про затвердження форми звітності 1А-риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури за 20__ р.» (із змінами в частині строків надання звітності) та інструкції щодо її заповнення», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 9 квітня 2012 року за № 514/20827 та з метою забезпечення своєчасного отримання звітної інформації та її узагальнення, Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Кіровоградській області,  звертається з проханням до суб'єктів аквакультури, що здійснюють діяльність на території Суботцівської гроади, подати вказану звітності на адресу агенства за встановленою формою до 10 січня 2024 року.
14 Грудня, 2023 р., 10:41
Щодо своєчасного укладення договору, на технічне обслуговування внутрішніх будинкових газових мереж.
07 Грудня, 2023 р., 11:18
За новим церковним календарем 6 грудня згадують одного з найбільш шанованих святих - Миколая Чудотворця, якого також називають Миколою Угодником. У народному календарі - Микола Зимовий.
22 Листопада, 2023 р., 16:31
Закладами культури Суботцівської сільської ради, а саме Суботцівським, Казарнянським, Трепівським, Мошоринським сільськими будинками культури, проведено низку благодійних концертів до Дня працівників сільського господарства "Хвала рукам, що пахнуть хлібом", під час яких було зібрано кошти на підтримку ЗСУ у сумі 11 940 грн.
03 Листопада, 2023 р., 11:35
Філія «Чорноліське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періоду 2023/2024 років інформуємо щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь