Актуальна інформація Центру надання адміністративних послуг (відділу)

02 Квітня, 2024 р., 09:09
З 05 березня 2024 року на порталі Дія  можна подати спрощену заяву про отримання субсидії на оплату комунальних послуг, газу та палива. Удосконалення сервісу полегшить отримання допомоги громадянам, які розраховують на державну підтримку. До оновлення процес подання заяви займав пів години, а тепер це можна зробити за 10 хвилин, оскільки більшість документів автоматично підтягуються завдяки системі обміну даними між реєстрами. 
01 Квітня, 2024 р., 09:45
Щороку близько 4 тисяч дітей залишаються без батьківського піклування. Кожна  така дитина потребує родини й не має потрапляти до інтернатів. Адже лише в родині діти отримують найбільше любові й уваги. 
27 Березня, 2024 р., 13:07
Держава гарантує кожному громадянину похилого віку належний рівень життя, задоволення різних життєвих потреб та надання різних видів допомоги.
26 Березня, 2024 р., 14:17
Підписано угоду про обмін електронними даними, завдяки якій українці зможуть подати заяву про відшкодування збитків, завданих внаслідок російської агресії. Нею передбачено запуск нового сервісу, що є безпрецедентним випадком з міжнародного обміну даними. Послуга стане доступною на порталі та в застосунку Дія.
26 Березня, 2024 р., 10:00
Виїхали за кордон і забули диплом вдома? Тепер це не проблема. Одні з найочікуваніших документів завжди з вами — в Дії.
26 Березня, 2024 р., 09:59
Усі військовослужбовці в Україні мають право на безоплатну правничу допомогу з питань, пов'язаних зі службою чи іншими життєвими ситуаціями. Можна отримати правову інформацію, роз’яснення та консультації юристів.
19 Березня, 2024 р., 08:24
У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів підготувало роз'яснення. Якщо ветерану чи ветеранці необхідне лікування у стаціонарі, то вся медична допомога для них має бути безоплатною в тій лікарні, яка має договір із НСЗУ. Зверніть увагу: всі необхідні ліки також повинні надаватися пацієнту безоплатно.
19 Березня, 2024 р., 08:23
Знижка на комунальні послуги для учасників бойових дій – 75%. Щоб скористатися цією пільгою, необхідно подати відповідну заяву та документи. Зробити це можна особисто, поштою або онлайн. Куди звертатись та покроковий алгоритм дій – на інфографіці.
18 Березня, 2024 р., 10:12
Попри складне становище для держави, ми системно продовжуємо підтримувати тих, хто потребує допомоги. Зокрема, забезпечуємо виплату допомоги на проживання для внутрішньо переміщених осіб.
15 Березня, 2024 р., 15:04
Українські військові щодня оберігають наш спокій. Піклуємося про наших героїв та робимо все, щоб спростити їх взаємодію з державою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь