Актуальна інформація Центру надання адміністративних послуг (відділу)

01 Листопада, 2023 р., 13:49
Міжнародний благодійний фонд Mama Мoya надає цільову грошову допомогу вразливим категоріям жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії.
24 Жовтня, 2023 р., 08:31
Більшу частину свого часу ми проводимо у власних думках. Це море, в якому наші тривоги утворюють нестримні хвилі. Їх складно контролювати, і вони часто заважають нам ясно мислити — прокидаєшся вранці, а голова, мов у тумані. За що хапатися? 
24 Жовтня, 2023 р., 08:22
3 жовтня, Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову про реалізацію пілотного проекту із запровадження комплексної психосоціальної послуги з формування життєстійкості. Проект координуватиме Мінсоцполітики, він спрямований на підтримку та зміцнення психічного здоров'я українців.
20 Жовтня, 2023 р., 15:29
Перевірити чи сплачує роботодавець за вас страхові внески можна на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України або у мобільному додатку “Пенсійний фонд”.
20 Жовтня, 2023 р., 15:27
Про це на брифінгу у Military Media Center повідомив директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександр Чекригін.
20 Жовтня, 2023 р., 15:25
Оформити житлову субсидію можна онлайн – через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.
09 Жовтня, 2023 р., 14:44
Тепер отримати гарантоване відшкодування за вкладами в банках, що збанкрутували, можна в кілька кліків у Дії. Нову послугу Повернення вкладів презентували Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Світлана Рекрут під час спільного брифінгу.  «Продовжуємо будувати найзручнішу державу у світі з точки зору отримання держпослуг. Онлайн-сервіси пришвидшують та спрощують взаємодію людей з державою. Послуга Повернення вкладів, над якою ми працювали спільно з Фондом гарантування вкладів, дасть змогу українцям подати заяву й отримати відшкодування зі збанкрутілих банків. А це — 1,4 млн рахунків на суму 3,2 млрд грн. Щоб повернути кошти, не потрібно ходити в банки чи стояти в чергах, достатньо зробити кілька кліків у Дії», — зазначив Михайло Федоров. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь