Оголошення, Новини Суботцівської сільської ради

25 Листопада, 2022 р., 09:26
У Кіровоградській області облаштовують "Пункти незламності". В Україні їх більше чотирьох тисяч. Про це під час звернення розповів президент Володимир Зеленський. Суботцівська сільська рада не залишилась осторонь ініціативи Президента. Так  на базі Будинків культури діють «Пункти незламності»
14 Листопада, 2022 р., 13:44
Як менше витрачати тепло та що робити, якщо зникло опалення?
31 Жовтня, 2022 р., 15:03
 
19 Жовтня, 2022 р., 14:10
Комітет з питань цифрової трансформації підтримав законопроєкт № 6146. Він дозволить батькам оформлювати через застосунок Дія тимчасовий дозвіл на виїзд дитини, якій не виповнилося 16 років. Це можна буде зробити за декілька кліків і без участі нотаріуса. 
19 Жовтня, 2022 р., 14:08
Існують процеси, які, незважаючи на складний для країни час, неможливо перервати чи постави «на паузу». Зокрема, до таких галузей належить нотаріальна діяльність. Тому сьогодні – про посвідчення довіреностей військовослужбовцям.
18 Жовтня, 2022 р., 14:11
Кіровоградська дирекція АГ «Укрпошта» протягом багатьох років надає послугу з розповсюдження періодичних друкованих видань України за передплатою.
18 Жовтня, 2022 р., 14:01
Доброго дня шановні! Регіональний фонд підтримки підприємництва у Кіровоградській області спільно з Кіровоградським обласним Центром зайнятості запрошує представників бізнес-кіл Вашої територіальної громади та тих, хто тільки має намір започаткувати власну справу, на онлайн семінар «ЯК ОФОРМИТИ ГРАНТОВУ ЗАЯВКУ?», який відбудеться 19 жовтня 2022 р. (середа) о 15.00 годині Вже відкрито реєстрацію на онлайн семінар для бізнесу та початківців за посиланням https://forms.gle/4LPrXjdGyASLRuDN8 Спікери заходу: - Ольга Ковальова-Алокілі – директор Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області - Наталя Невідома – заступник директора-начальник відділу Кіровоградського обласного центру зайнятості Під час семінару учасники дізнаються: • Хто може подаватися на грант; • На які цілі і в яких розмірах можна отримати безповоротні кошти; • Умови отримання гранту; • Найчастіші помилки при заповнені грантових заявок; • Як проходить співбесіда і захист заявки; • Скільки вже схвалено заявок у Кіровоградській області Реєстрація на семінар обов'язкова, оскільки посилання на участь у семінарі буде направлено на електронну адресу, вказану при реєстрації. Щоб бути у центрі усіх бізнес-подій та оперативних новин від Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області, приєднуйтеся до нашого телеграм-каналу для підприємницької спільноти - https://t.me/pidpriem_gue_kr_ua Просимо розповсюдити вищевказану інформацію серед зацікавлених осіб. Щиро вдячні за співпрацю, тримаємо економічний фронт разом! З повагою, команда Регіонального Фонду підтримки підприємництва в Кіровоградській області Тел. (050) 224-08-86, (0522) 24-08-86 E-mail: rfpp@email.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь