Професія лицювальника-плиточника – два в одному: стабільний заробіток і творчість

Дата: 16.07.2024 16:09
Кількість переглядів: 16

 

 

    Нині, в умовах війни, особливо затребуваними стають будівельні професії. Державна служба зайнятості оперативно реагує на потреби часу і пропонує на базі власної мережі центрів професійно-технічної освіти професійне навчання.

Для прикладу 23 липня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Лицювальник-плиточник». Термін: 5 місяців.

Чому варто обрати саме цей курс? Відповідь проста – ви отримаєте не лише теоретичні знання, але й практичні навички, які допоможуть вам стати справжнім професіоналом. Викладачі навчального закладу впевнені, що ви будете готові до викликів та завдань, що стоять перед сучасним лицювальником-плиточником.

Не втрачайте можливості розширити власні професійні горизонти та забезпечити собі стабільне майбутнє.

Додаткову інформацію можна отримати у фахівців філій обласного центру  зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем перебування, контакти тут http://surl.li/pacfp

Нагадаємо, що для безробітних громадян Кіровоградщини, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь