Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів»

Дата: 27.05.2024 11:20
Кількість переглядів: 164

В Кіровоградській обласній філармонії, 25 травня, урочисто відкрили ХХХІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів». На честь відкриття гості та учасники конкурсу прикрасили стрічками перемоги кущі калини, висаджені на десяту та п’ятнадцяту річниці «Калинового співу».

Започаткований у 1992 році обласним Центром народної творчості, Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів», почавшись зі звичайного звіту художньої самодіяльності, став найбільш значущою подією у культурно-мистецькому житті Кіровоградщини.

Цього року, у традиційних заходах фестивалю взяли участь вокальні ансамблі «Гармонія» та «Сузір’я» Суботцівського сільського Будинку культури Суботцівської сільської ради (директор Василь Куцов ), а саме: у презентації виставки «Калинові самоцвіти» та благодійній акції фестивалю «Даруєм пісню Калинову» для воїнів, що лікуються в обласному клінічному госпіталі ветеранів війни.

Разом з піснею та словами вдячності учасники програми передали нашим Героям й подарунки від волонтерів та дітей села Суботці.

Цьогорічне дійство об'єднало всіх гостей та учасників в особливій радості кращих українських традицій, духовному збагаченні та творчому піднесенні.

Дякуємо Збройним Силам України за можливіть жити, творити та приймати участь у таких заходах!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь