Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів»

Дата: 27.05.2024 11:20
Кількість переглядів: 224

В Кіровоградській обласній філармонії, 25 травня, урочисто відкрили ХХХІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів». На честь відкриття гості та учасники конкурсу прикрасили стрічками перемоги кущі калини, висаджені на десяту та п’ятнадцяту річниці «Калинового співу».

Започаткований у 1992 році обласним Центром народної творчості, Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів», почавшись зі звичайного звіту художньої самодіяльності, став найбільш значущою подією у культурно-мистецькому житті Кіровоградщини.

Цього року, у традиційних заходах фестивалю взяли участь вокальні ансамблі «Гармонія» та «Сузір’я» Суботцівського сільського Будинку культури Суботцівської сільської ради (директор Василь Куцов ), а саме: у презентації виставки «Калинові самоцвіти» та благодійній акції фестивалю «Даруєм пісню Калинову» для воїнів, що лікуються в обласному клінічному госпіталі ветеранів війни.

Разом з піснею та словами вдячності учасники програми передали нашим Героям й подарунки від волонтерів та дітей села Суботці.

Цьогорічне дійство об'єднало всіх гостей та учасників в особливій радості кращих українських традицій, духовному збагаченні та творчому піднесенні.

Дякуємо Збройним Силам України за можливіть жити, творити та приймати участь у таких заходах!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь