Звітний концерт учнів та викладачів Суботцівської дитячої музичної школи

Дата: 22.05.2024 18:33
Кількість переглядів: 212

У залі Суботцівського сільського будинку культури Суботцівської сільської ради відбувся звітний концерт учнів та викладачів Суботцівської дитячої музичної школи.

На захід завітало чимало поціновувачів музичного мистецтва, яких учні та викладачі школи потішили своїми виступами. Серед присутніх були начальник відділу культури та туризму Суботцівської сільської ради Олена Жека, вихованці школи, їх вчителі та рідні, а також мешканці громади.

Розпочалось дійство словами вітання від в.о. директора Суботцівської дитячої музичної школи Світлани Петренко.

Також, до присутніх звернулася начальник відділу культури та туризму Олена Жека, яка подякувала вихованцям школи і викладачам за наполегливу працю тастарання, завдяки яким народжуються справжні музичні таланти, побажала міцного здоров’я, мирного неба, успіхів, добра і Перемоги Україні та нагородила переможців конкурсів подяками, а випускників школи свідоцтвом про закінчення та пам’ятними сувенірами.

У рамках заходу були представлені кращі номери, які продемонстрували високий рівень підготовки юних музикантів і наполегливої праці їх викладачів.

Репертуар концертної програми, наповнений класичними творами, народними мелодіями, патріотичними композиціями солістів та колективів, дозволив глядачам поринути в мистецьку атмосферу цього дійства.

ДЯКУЄМО УКРАЇНСЬКИМ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯМ, ЗАВДЯКИ ЯКИМ Є МОЖЛИВІСТЬ ПРОВОДИТИ ТАКІ ЗАХОДИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь