"Калиновий спів"

Дата: 20.05.2024 10:58
Кількість переглядів: 112

Калина навесні вбирається мов наречена, сяє щирістю і чистотою, а коли дозрівають її червоні кетяги, то кожна ягідка має в собі маленьке палке серце. Скільки таких сердець народила українська земля, стільки й пісень створив наш талановитий народ. …

Започаткований у 1992 році обласним Центром народної творчості Всеукраїнський фестиваль - конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів», став найбільш значущою подією у культурно-мистецькому житті Кіровоградщини.

Цього року, 16 травня, у Суботцівському сільському будинку культури відбулося свято вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів», у рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу, який проходить у м. Кропивницький.

Учасниками заходу стали вокальні колективи сільських будинків культури нашої громади.

У фойє Суботцвського сільського будинку культури розташувалась виставка-презентація робіт майстрів декоративно –ужиткового та образотворчого мистецтва громади.

Дійство розпочалось вітальним словом голови Суботцівської сільської ради А. БОРІДЧЕНКО, який привітав всіх учасників і гостей свята та побажав їм наснаги, добробуту та впевненості у своїх силах та у завтрашньому дні!

Українські народні традиції, фольклор та пісенне мистецтво - основи духовного буття нашого народу, котрий не раз повставав з небуття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь