"Калиновий спів"

Дата: 20.05.2024 10:58
Кількість переглядів: 137

Калина навесні вбирається мов наречена, сяє щирістю і чистотою, а коли дозрівають її червоні кетяги, то кожна ягідка має в собі маленьке палке серце. Скільки таких сердець народила українська земля, стільки й пісень створив наш талановитий народ. …

Започаткований у 1992 році обласним Центром народної творчості Всеукраїнський фестиваль - конкурс вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів», став найбільш значущою подією у культурно-мистецькому житті Кіровоградщини.

Цього року, 16 травня, у Суботцівському сільському будинку культури відбулося свято вокально-хорового мистецтва «Калиновий спів», у рамках Всеукраїнського фестивалю-конкурсу, який проходить у м. Кропивницький.

Учасниками заходу стали вокальні колективи сільських будинків культури нашої громади.

У фойє Суботцвського сільського будинку культури розташувалась виставка-презентація робіт майстрів декоративно –ужиткового та образотворчого мистецтва громади.

Дійство розпочалось вітальним словом голови Суботцівської сільської ради А. БОРІДЧЕНКО, який привітав всіх учасників і гостей свята та побажав їм наснаги, добробуту та впевненості у своїх силах та у завтрашньому дні!

Українські народні традиції, фольклор та пісенне мистецтво - основи духовного буття нашого народу, котрий не раз повставав з небуття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь