«Квітка маку – як символ Пам’яті…»

Дата: 07.05.2024 14:15
Кількість переглядів: 132

Сьогодні, 7 травня, до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, в Краєзнавчому музеї історії сіл співробітники структурних підрозділів Суботцівської сільської ради, на чолі із заступником сільського голови Людмилою Бойчук, взяли участь у майстер-класі з виготовлення червоних маків - символів історичної пам'яті про Другу світову війну.

Провела майстер-клас та розповіла про історію виникнення цього символу в.о. директора Краєзнавчого музею історії сіл Оксана Лутай, а короткий історичний екскурс про важливість збереження пам’яті та відновлення історичної правди про Другу світову війну в українському вимірі розповів фахівець з охорони культурної спадщини Олександр Подкопайло.

Також, гостею заходу стала делегат Швейцарської Організації Товариства Червоного Хреста України Марсела Мора, яка ознайомилася з виставковими експозиціями музею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь