Про проведення пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу

Дата: 06.05.2024 11:39
Кількість переглядів: 85

     

  Кропивницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області (далі - Кропивницьке районне управління) повідомляє, про те, що з метою виконання плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин на 2024 рік, у другій половині травня 2024 року на території Кропивницького району планується проведення кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

  Кампанія буде проводитись наземним розподілом принад, які містять високоімунну, безпечну вакцину. Приманки з вакциною розкладатимуть вручну на узліссях, узбіччях сільськогосподарських угідь та обабіч доріг.

     Кропивницьке районне управління повідомляє: приманка є безпечною для людей і тварин. Вона має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку з запахом м’ясокісткового борошна, всередині містить желеподібну капсулу з вакциною проти сказу.

     Кропивницьке районне управління попереджає: приманок з вакцинами (брикетів) не можна торкатися, брати руками та переміщувати з місць розкладання.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь