ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата: 05.04.2024 13:38
Кількість переглядів: 68

щодо містобудівної документації: - «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ на земельну ділянку в площею 0,5000 га, (для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій) кадастровий номер 3522280800:51:000:0025, яка розташована вулиця Дружби, 49,  с. Володимирівка Суботцівської сільської ради, Кропивницького району Кіровоградської області (в межах населеного пункту) з метою будівництва модульного містечка для проживання внутрішньо переміщених осіб, які  опинилися в складних життєвих обставинах, постраждалих від насильства та інших категорій під назвою «Гостьовий будинок культового комплексу для внутрішньо-переміщених осіб»

З  метою залучення представників громадськості до розгляду містобудівної документації – ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ на земельну ділянку в площею 0,5000 га, (для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій) кадастровий номер 3522280800:51:000:0025, яка розташована вулиця Дружби, 49,  с. Володимирівка Суботцівської сільської ради, Кропивницького району Кіровоградської області (в межах населеного пункту) з метою будівництва модульного містечка для проживання внутрішньо переміщених осіб, які  опинилися в складних життєвих обставинах, постраждалих від насильства та інших категорій під назвою «Гостьовий будинок культового комплексу для внутрішньо-переміщених осіб» розпочинається громадське обговорення.

 

Громадське обговорення ініційоване відповідно до рішення Суботцівської сільської ради від 21 листопада 2023 року № 3388 «Про розгляд заяви Релігійної громади (парафії) Святого Володимира Великого Української Греко- Католицької Церкви с. Володимирівка Знам’янського району Кіровоградської області про надання дозволу на виготовлення детального плану території».

Організатором громадського обговорення визначений відділ архітектури, капітального будівництва, житлово-комунального господарства та благоустрою Суботцівської сільської ради.

Замовником виготовлення документації є Релігійна громада (парафії) Святого Володимира Великого Української Греко- Католицької Церкви с. Володимирівка Знам’янського району Кіровоградської області.

З основними техніко-економічними показниками, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в відділі архітектури, капітального будівництва, житлово-комунального господарства та благоустрою Суботцівської сільської ради в робочі дні (з 16.00 до 17.00 години), за адресою: с. Суботці, вул. Центральна, 24 до  6 травня 2024 року  включно.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники відділу архітектури, капітального будівництва, житлово-комунального господарства та благоустрою Суботцівської сільської ради.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі  відділом архітектури, капітального будівництва, житлово-комунального господарства та благоустрою Суботцівської сільської ради: с. Суботці, вул. Центральна, 24  або за допомогою електронної пошти: sub-arh@ukr.net  до 6 травня 2024  року. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадське обговорення триватиме протягом 1 місяця з моменту опублікування даного оголошення.

 Пояснювальна записка

Детальний план території

Проектний план

Відділ архітектури,

капітального будівництва,

житлово-комунального

господарства та благоустрою

Суботцівської сільської ради  

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь