Розбудуйте свій бізнес з нуля: пропонуємо навчання в Івано-Франківську від Служби зайнятості!

Дата: 15.03.2024 11:15
Кількість переглядів: 21

 

 

     Готові зробити перший крок до власного бізнесу та реалізувати ваші підприємницькі мрії? Шукаєте підтримку та знання, які допоможуть вам розбудувати успішний бізнес з нуля? Тоді ви потрапили за адресою!

З 20 березня цього року на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартують курси підвищення кваліфікації за програмою «Основи бізнес-планування».  Це ваша унікальна можливість отримати професійні знання та навички, необхідні для створення успішного бізнесу у будь-якій сфері.

Під керівництвом досвідчених фахівців ви опануєте основи бізнес-планування, навчитесь аналізувати ринок, розробляти стратегії та плани дій, а також оцінювати ризики та визначати шляхи їх мінімізації.

Незалежно від того, чи маєте ви вже ідею для бізнесу, чи тільки починаєте свій шлях у підприємництві, ці курси стануть вашим вірним помічником у реалізації ваших цілей та амбіцій у сфері бізнесу.

Готові стати частиною цього цікавого процесу? Для отримання додаткової інформації, звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування: контакти тут http://surl.li/pacfp або пишіть нам у Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь