З 1 січня 2024 року змінилися умови надання компенсації роботодавцям при працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб

Дата: 09.01.2024 12:01
Кількість переглядів: 27

До уваги роботодавців! Внесено зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Зокрема, збільшено строки надання та розміри компенсації роботодавцям витрат на зарплату за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю.

Відтепер загальну тривалість надання компенсації витрат роботодавцю збільшено: до 3 місяців - за працевлаштування ВПО, до 6 місяців - за працевлаштування ВПО з числа осіб з інвалідністю.

Змінено розмір компенсацій, який прив'язали до розміру мінімальної зарплати, яка з 1 січня 2024 року зросла до 7100 грн, а з 1 квітня 2024 року становитиме до 8 000 грн.

Все про компенсацію витрат роботодавцю на оплату праці за працевлаштування ВПО на сайті Державного центру зайнятості https://is.gd/1bbBH9.

Фото без опису

​​Фото без опису  Подати документи на отримання компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб через Портал Дія

Фото без опису Затверджені форми заяви та відомості про надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці ВПО внаслідок бойових дій під час воєнного стану в Україні 

Фото без опису​  Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь