Разом долаємо бар’єри: усе про працевлаштування осіб з інвалідністю

Дата: 27.12.2023 11:11
Кількість переглядів: 47

 

 

Конфедерація роботодавців України розробила за сприяння Міжнародної організації праці практичний посібник для роботодавців «Працевлаштування осіб з інвалідністю», який має на меті кращу інтеграцію осіб з інвалідністю на робочі місця.

Посібник може слугувати практичною покроковою інструкцією з прикладами вирішення різних питань, пов’язаних з працевлаштуванням осіб з інвалідністю – від організації пошуку кандидатів на вакансії для працівників з інвалідністю та їх працевлаштування до встановлення робочого режиму та звільнення.

Також з метою оперативного інформування роботодавців щодо змін у сфері працевлаштування осіб з інвалідністю Конфедерацією роботодавців України було розроблено Платформу «РАЗОМ», на якій розміщений Посібник, кращі практики працевлаштування осіб з інвалідністю, аналітика, інформаційні матеріали, новини та законодавство щодо працевлаштування осіб з інвалідністю.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь