Хочете працювати у сфері послуг? Запрошуємо здобути фах адміністратора!

Дата: 27.12.2023 11:03
Кількість переглядів: 61

 

 

У сучасному світі все змінюється дуже швидко: з’являються нові технології, а штучний інтелект вже не просто вигадка, а реальність. Усе тече і все змінюється. А щось залишається незмінним – людське спілкування.

Державна служба зайнятості організовує професійне навчання за професією «Адміністратор». Це саме та людина, яка відповідає за комунікацію і координацію дій персоналу сфери послуг для досягнення максимально позитивного ефекту.

Саме адміністратор може вирішити проблему гостя в готелі, радо зустріти вас в ресторані, проконсультувати про послуги салону краси.

Хочете знати, що таке «аутсорсинг» та «аутстаффінг», чим відрізняється брендинг від реклами, як вирішити напружену ситуацію з гостем, щоб він залишився задоволений і прийшов до вас знову? Тоді поспішайте, викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості готові навчити вас цьому!

Ми допоможемо вам стати відмінним адміністратором: навчимо грамотно комунікувати з людьми, чітко ставити завдання для персоналу і бути конкурентоспроможними на ринку праці!

Навчання стартує 15 січня 2024 року і триватиме 5,5 місяця.

За деталями звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Для зв’язку також пропонуємо номер телефону (044) 244 94 92 або наш Telegram-канал – t.me/dcz_kir

До відома. Для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших навчатися можливо на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь