Онлайн-платформи, які надають психологічну допомогу

Дата: 14.11.2023 13:46
Кількість переглядів: 61

В Україні функціонує досить багато онлайн-проєктів для підтримки ментального здоров’я. Про деякі з них розповіли в межах Всеукраїнської програми «Ти як?», ініційованої Першою леді Оленою Зеленською.

Онлайн-платформа «Розкажи мені»

Тут надають безоплатну психологічну допомогу. Якщо ви відчуваєте тривогу або близькі до депресії – залиште заявку за посиланням. З вами зв’яжеться спеціаліст.

Соціальний проєкт «Разом»

Фахівці проєкту надають безкоштовні онлайн-консультування для повнолітніх (загалом три консультації по 30 хвилин). Дізнатися більше можна тут.

Проєкт PsyHelpUA

Сюди можна звернутися, якщо у вас спостерігаються, зокрема, посттравматичний синдром, панічні атаки, тривожний стан тощо. Також фахівці можуть надати психологічну допомогу вашій дитині. Замовити сесію можна тут.

Інтернет-платформа «Хаб стійкості»

«Хаб стійкості» створений, щоб надавати послуги психологічної підтримки та публікувати дієві поради. За цим посиланням ви можете записатися на консультацію або поспілкуватися зі спеціалістом у режимі відеоконференції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь