Заходи до Дня захисників і захисниць України

Дата: 10.10.2023 08:46
Кількість переглядів: 110

До Дня захисників і захисниць України в закладах культури Суботцівської сільської ради було організовано та проведено благодійні концерти та он - лайн привітання: «Моя Україна - Героїв країна», «Наша Воля, наша Слава не вмре, не загине..!», «Ніхто не здолає наш дух і свободу!», «Мужні, справні, героїчні», «Приречені на Перемогу».

Бібліотечними філіями громади організовано виставки-експозиції: «Лине козацька слава скрізь віки» (Богданівська б/ф), виставка-інсталяція «Героїв Україна пам’ятає» та майстер-клас «Козацький оберіг» (Суботцівська б/ф); літературний калейдоскоп «Ми роду козацького нащадки» (Трепівська б/ф); книжковий подіум «Козацький дух непереможний» та інформаційний портал «Нам випала доля нелегка, солдате» (Мошоринська б/ф).

В Краєзнавчому музеї історії сіл Суботцівської сільської ради підготовлено музейні нариси про загиблих Героїв-земляків Віталія Булгаза – «Ніколи не здаватися!» та Антона Валєєва - «Йому назавжди буде 28!». Також організовано виставку робіт майстра Миколи Завади «Козацька слава не поляже, а про себе розкаже».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь