Допомога від держави для сімей з дітьми на порталі Дія

Дата: 06.09.2023 14:31
Кількість переглядів: 83

Допомога від держави для сімей з дітьми на порталі Дія

Без ксерокопій і держустанов. Допомога від держави для сімей з дітьми на порталі Дія 

Деякі категорії сімей отримуватимуть допомогу від держави на порталі Дія. Запустили 4 соціальні онлайн-сервіси. На порталі Дія доступні:

Раніше, щоб оформити заяву про допомогу, необхідно було збирати довідки та документи в держустановах, стояти в чергах та підтверджувати статус сімʼї довідками. 

Трансформуємо систему — уся інформація про вас підтягуватиметься з електронних реєстрів. Тепер, щоб отримати допомогу від держави, необхідно лише перейти на портал Дія, заповнити заяву та засвідчити її електронним підписом.   

Змінюємо, щоб батьки проводили час з дітьми, а не з довідками та ксерокопіями 

Послуги створено Міністерством цифрової трансформації України та Міністерство соціальної політики України у співпраці з проєктом «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь