«Медовий Fest» відбувся в с.МОШОРИНЕ

Дата: 22.08.2023 10:54
Кількість переглядів: 473

Фото без опису

У с. Мошорине Суботцівської сільської ради, 19 серпня, відбулося благодійне свято народної творчості «Медовий Fest», яке стає традиційним у громаді тому, що тут сильні традиції стародавнього народного промислу – бджільництва.

Даний захід відбувся на підтримку Збройних Сил України, які є гарантом нашої національної безпеки та суверенітету, захисників, мужніх воїнів, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.

Адже, сьогодні ми віддаємо пошану і уклінно дякуємо всім тим, хто боронить і рятує нашу рідну землю! Тож, всі бажаючі мали нагоду долучитися до благодійного збору коштів на підтримку наших військових, які мужньо стоять на захисті нашої країни.

Зі словами привітання звернулися до гостей свята голова Суботцівської сільської ради Андрій БОРІДЧЕНКО та депутат Кіровоградської обласної ради Вікторія БЕЗФАМІЛЬНА, які наголосили, що кожен із нас щиро вірить, що настане той день, коли закінчиться війна і наші змучені хлопці і дівчата повернуться додому живими! І над нашою землею знову зійде яскраве сонце на мирне блакитне небо України!

Також , на свято завітали майстри, умільці, художники з різних куточків нашої громади, а бджолярі с. Мошорине представили все різноманіття продукції бджільництва. Адже, саме сьогодні, 19 серпня, відзначається День пасічника та Яблучний спас.

Тож, відвідувачі «Медо Fest» мали змогу придбати різноманітну медову та сувенірну продукцію, почастуватись медовими напоями та насолодитись концертною програмою. Адже гостями заходу стали колективи Суботцівського, Казанянського, Володимирівського, Богданівського, Трепівського, Мошоринського сільських будинків культури, Васинського сільського клубу Суботцівської сільської ради та гостей з Макариського сільського будинку культури Дмитрівської територіальної громади, які подарували присутнім гарний настрій, виконавши яскраві хореографічні номери та мелодійні пісні.

Дякуємо всім людям з палким серцем та незламним характером, які з початку повномасштабної війни підтримують та допомагають нашій країні та нашим воїнам. Дякуємо підприємцям та аграріям нашої громади, а саме Н. Акар, І. Валова, Н. Вишніченко, М. Федотову, П. Артеменко, Б. Максимову та Т. Міносьян, які постійно підтримують наших захисників та донатят на ЗСУ. Адже, у такі часи, коли Україна стикається з викликами та загрозами, важливо підтримувати наших військових і показати їм нашу вдячність та підтримку!

Дякуємо нашим Героям, які захищають нашу Українську державу! Ви надійна опора нашого народу! Дякувати Богу, що у нас є такі мужні, сильні та небайдужі люди, які здійснюють важливі завдання на захист нашої країни та забезпечення миру та стабільності!

Отже, завдяки даному заходу нам вдалось зібрати 21 319  гривень!

Ми віримо в ЗСУ! Ми віримо в Перемогу! Слава Україні! Перемога за нами!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь