Кур’єри та листоноші потрібні на Кіровоградщині

Дата: 31.07.2023 14:41
Кількість переглядів: 50

 

Перебуваєте у пошуку роботи? Готові долучитися до крутої команди та стати частиною головної пошти країни? Поспішайте! Для вас є вакансії листонош (поштарів) та кур’єрів. Роботодавці пропонують майже 7 тис. грн заробітної плати.

Доставка адресатам преси, письмової кореспонденції, пенсії, внутрішніх та міжнародних поштових відправлень, приймання поштових переказів післяплати на маршруті; продаж знаків поштової оплати, конвертів та ін. – серед обов’язків працівників.

Інформацію про попит на робочу силу/вакансії
роботодавці подали до Кропивницької, Олександрійської, Новоукраїнської, Голованівської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, Знам’янського управління та Благовіщенського, Новоархангельського відділу управління філій обласного центру зайнятості.

Поспішайте до роботи! З питань працевлаштування звертайтеся до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування!

Самостійно переглянути вакансії можна тут:

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь