Як стати кухарем за 3 місяці? Разом зі службою зайнятості легко та цікаво!

Дата: 10.07.2023 16:26
Кількість переглядів: 39

 

 

    Хочете мати стабільний дохід та попит на ринку праці? Є вигідна ідея професійного навчання від служби зайнятості! Якщо ви понад усе любите готувати та завжди у пошуку нових ідей та креативності поспішайте опанувати професію «Кухар».

Викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості навчать вас без усіляких зусиль і питань організувати та підготувати вечір або урочисту подію. Ви дізнаєтесь тонкощі товарної характеристики продуктів, особливості обробки овочів, м’яса, риби, опануєте роботу на технологічному обладнанні.

Навчання стартує 18 липня 2023 року.

На вас чекають насичені заняття протягом трьох місяців! Опановуйте професію кухаря разом з Державною службою зайнятості.  Якщо ви бажаєте зайняти своє місце на ринку праці і не плануєте сидіти на місці, деталі навчання дізнавайтеся за номером +38 (066) 581 87 84. Наш Telegram-канал - t.me/dcz_kir

Звертаємо вашу увагу, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування груп до Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна переглянути за посиланням: http://surl.li/fdfgk.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь