На Кіровоградщині є робота для слюсарів

Дата: 22.06.2023 11:40
Кількість переглядів: 41

 

 

Роботодавці Кіровоградщини потребують слюсарів різних спеціалізацій.  Кваліфікованим працівникам готові платити до 20 тис. грн.

Наразі у Кіровоградській області є 65 вакансій, серед яких: слюсар з аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві, слюсар-сантехнік, слюсар аварійно-відновлювальних робіт, слюсар з механоскладальних робіт, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка), слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар-ремонтник, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування тощо.

Працівники потрібні як з досвідом роботи, так і без. За певними вакансіями закріплені соціальні переваги такі, як забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту, медичне страхування, доставка до роботи/з роботи, оплата харчування, можливість проходження навчання на робочому місці та інше.

Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Також запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості та ознайомитись з іншими наявними вакансіями https://cutt.ly/qKFhLXK

Діє телеграм-канал ДЦЗ «Робота зараз: Державна служба зайнятості» http://surl.li/eoawb, де щоденно оприлюднюються актуальні вакансії за регіоном чи галуззю.

До ваших послуг й Єдиний портал вакансій – єдина база даних, яка оновлюється в режимі реального часу. Посилання тут https://is.gd/EZ7xmm

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь