ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 29.05.2023 16:32
Кількість переглядів: 108

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Суботцівської сільської ради у закупівлі послуг -  «Поточний ремонт асфальтобетонного покриття вулиць на території Суботцівської сільської ради (для утримання вулично-шляхової мережі)», 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Суботцівська сільська рада Кропивницького району Кіровоградської області, ЄДРПОУ 04365106, місцезнаходження: Кіровоградська область, Кропивницький район, с.Суботці вул.Центральна,24; категорія замовника - органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

      Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015: 45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь (Поточний ремонт асфальтобетонного покриття вулиць на території Суботцівської сільської ради (для утримання вулично-шляхової мережі).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-05-29-011043-а

      Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн.): 237689,00 грн.  з ПДВ.   

        Кількість:   1 послуга

        Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін надання послуг — по 31 серпня 2023 року включно. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у  додатку 2 до тендерної документації та встановлені відповідно до потреб Замовника та з урахуванням загальноприйнятих  норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого розпису бюджету Суботцівської сільської ради на 2023 рік.

Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Визначено відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України №275 від 18.02.2020 року), шляхом порівняння ринкових цін на аналогічний предмет закупівлі, шляхом моніторингу загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах (у т.ч. в електронній системі закупівель «ProZorro»), надання запитів.

 

Провідний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку

та звітності, уповноважена особа                                                                Ольга МЕЛЬОХІНА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь