Які зміни відбулися щодо процедури реєстрації безробітних?

Дата: 18.05.2023 09:31
Кількість переглядів: 58

 

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року № 446, яка набрала чинності 10 травня 2023 року, затверджено Порядок реєстрації, перереєстрації зареєстрованих безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу (далі – Порядок).

Порядок визначає процедуру реєстрації, перереєстрації зареєстрованих безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, філією регіонального центру зайнятості. Порядок регламентує питання відвідування безробітними центрів зайнятості, перереєстрації безробітних, умови дострокового виходу на пенсію зареєстрованих безробітних та питання припинення реєстрації безробітних.

Наголошуємо, шо постановою № 446 визнано такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2018 року № 792 “Про затвердження Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу” та урядові постанови, якими внесені зміни до цього порядку реєстрації безробітних.

Обласний центр зайнятості має на меті висвітлювати на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook основні норми Порядку, його відмінності від раніше діючого порядку реєстрації безробітних.

Вже зараз ознайомитися з новим Порядку можливо  на урядовій вебсторінці за посиланням https://is.gd/MQv9AC  

У вас виникають питання з питань працевлаштування, постановки та перебування на обліку? Телефонуйте на «гарячу» лінію Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. : +380665818784 та  (0522) 32 17 68.

Є інші питання? Контакти тут https://is.gd/20aDFB 

Пишіть у телеграм https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь