Витяг про несудимість: отримуйте один із найзатребуваніших документів у Дії

Дата: 11.05.2023 08:18
Кількість переглядів: 91

Українці можуть отримати витяг про несудимість у кілька кліків у Дії. Нова послуга доступна в застосунку Дія для всіх користувачів, які досягли 14 років.

«Команда Мінцифри продовжує цифровізувати найпопулярніші держпослуги. Витяг про несудимість — один із найзатребуваніших документів у країні. Щорічно його отримують близько 1 млн українців. Тепер документ можна одержати в Дії. Процес підготовки витягу зроблено максимально зрозумілим і швидким, щоб українці могли користуватися зручною онлайн-послугою», — зазначив Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Витяг про несудимість потрібен у багатьох життєвих ситуаціях. Зокрема, щоб влаштуватися на роботу, усиновити дитину, взяти участь у тендері чи стати на облік у військкоматі.

Тепер витяг можна отримати швидко та зручно в застосунку Дія. Якщо інформація про вас є в центральній базі даних та не потребує додаткової перевірки, дані підтягнуться з реєстрів і витяг сформується автоматично.

Щоб отримати витяг про несудимість у Дії, потрібно:

у застосунку перейти в розділ Послуги;

вибрати Довідки та витяги — Витяг про відсутність судимості;

вибрати тип та мету запиту;

заповнити дані про себе;

надіслати запит.

Опісля вам надійде пуш-повідомлення з пропозицією протягом 24 годин оцінити сервіс. Поставте смайлик у рейтингу від 1 до 5 і за бажанням додайте коментар, що сподобалося, а що — ні. Ваш фідбек допоможе нам стати кращими.

Сервіс реалізовано Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством внутрішніх справ за підтримки Європейського Союзу в межах проєкту EU4DigitalUA та ДП «Інфотех».

https://thedigital.gov.ua/.../vityag-pro-nesudimist...

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь