Вирощування рослин у відкритому ґрунті – курси, що пропонує служба зайнятості

Дата: 19.04.2023 14:23
Кількість переглядів: 63

 

 

Коли розпочинати роботи у відкритому ґрунті? Як доглядати за розсадою у відкритому ґрунті? Чим «підгодовувати» насадження для кращого результату? Які помилки частіше за все допускаються під час вирощування рослин та як їх уникнути? Вас це цікавить? Тоді для вас буде корисною інформація на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Мале підприємництво на селі. Вирощування рослин у відкритому ґрунті», які організовує Державна служба зайнятості. 

Розпочинаються курси 24 квітня 2023 року.

Для тих, хто за короткий час бажає оволодіти новими знаннями, або підвищити майстерність, пізнати тонкощі й секрети у господарстві чи власній справі мрії, викладачі  Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості підготували насичену програму.

Упродовж курсів слухачі ознайомляться з основами галузевої економіки і підприємництва, а також основами агрономії, особливостями вирощування, технологією зберігання плодів, ягід і овочів та методами боротьби зі шкідниками і хворобами плодово-ягідних та овочевих культур. А ще поділяться з вами основами ведення підприємницької діяльності.

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: http://surl.li/gipgw  Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь