Бути фермером круто! Стань частиною агробізнесу, навчаючись зі службою зайнятості

Дата: 28.03.2023 14:41
Кількість переглядів: 105

 

 

У складні для нашої країни часи сільське господарство – сегмент, який потенційно здатен витягнути на собі всю економіку України. Зробити вклад у розвиток цього сегменту  можливо, обравши професію «Фермер».

Це сезонна, мінлива й надзвичайно складна робота.Ви не із боязких? Готові приймати виклики професійної діяльності, щоб досягти абсолюту в обраній сфері? Тоді запрошуємо вас стати фахівцем цієї професії разом зі службою зайнятості і приєднатися до людей, які по-справжньому люблять власну справу, а не змушені нею займатися через відсутність альтернативи!

Де проходитиме навчання – у місті Лева, на базі Львівського  центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Розпочинаємо– 03 квітня 2023 року. Навчання триватиме– 3,5 міс.

Опанувавши ази професії, тонкощі ведення агробізнесу, сучасні методи розвитку в сфері сільського господарства – ви не лише станете вправним  господарем своєї землі, а й зможете започаткувати сімейну справу, що передавитиметься з покоління в покоління.А це означатиме – щастя і благополуччя вашої родини.

Тож не зволікайте! Станьте першовідкривачем сімейного бізнесу, навчайтеся!

Якщо вас зацікавила інформація– звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут: http://surl.li/eghisПишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь