Як особа дізнається про прийняте рішення щодо надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї?

Дата: 28.03.2023 14:40
Кількість переглядів: 77

 

 

Відповідно до пункту 7 Порядку надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 397, філія обласного центру зайнятості для вирішення питання надання особам, які виявили бажання провадити підприємницьку діяльність, фінансової допомоги готує їх документи для подання на розгляд комісії та інформує у письмовому або електронному вигляді таких осіб про дату і час проведення засідання комісії не пізніше, ніж за п’ять робочих днів до дати його проведення.

Філія надсилає письмове повідомлення про прийняте комісією рішення особам, які виявили бажання провадити підприємницьку діяльність, не пізніше, ніж через п’ять робочих днів після його прийняття.

Ознайомитися з текстом угоди та інфографікою отримання допомоги малозабезпеченим сім’ям можна, перейшовши за посиланням http://surl.li/fdgpc

Виникають питання, що пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут http://surl.li/emipw  Ми є у Telegram https://t.me/dcz_kir

 

Кіровоградськийобласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь