Грибна справа – вирішення проблеми безробіття на селі з курсами служби зайнятості

Дата: 28.03.2023 14:39
Кількість переглядів: 68

 

Збір грибів, як медитація. Під шепіт лісу, спів пташок, віч на віч з природою – це не робота, а відпочинок для душі і тіла. А, якщо ще врахувати, що грибівництво може стати джерелом прибутку і можливістю примкнути до категорії самозайнятого населення, то цінність навиків грибника виростає ще більше.

Грибівництво –  рентабельна галузь сільського господарства. Це справа, яку може опанувати кожен, головне – знати тонкощі. Де з ними можна ознайомитися?  Тут вам допоможуть курси цільового призначення, організовані Державною службою зайнятості.

В короткий термін опанувати  основи грибівництва, новітні технології вирощування та догляду за грибами – абсолютно реально! Курси проводяться на найвищому професійному рівні викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Зробіть крок  від хобі до справи свого життя!

Стартуємо –  04 квітня2023 року.

Тоді ж розпочинаються і курси за навчальною програмою «Виноградарство». За вами лише вибір напрямку, в якому ви хочете розвиватись.

Є бажання підвищити свою професійну майстерність –звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/eghisМи є у Telegram - t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь