Прогресивні завжди вчаться: запрошуємо на сучасні курси служби зайнятості

Дата: 23.03.2023 10:09
Кількість переглядів: 94

 

Сучасний світ – цифровий світ! Активне запровадження різновекторних цифрових е-послуг та цифрової освіти суттєво впливає на щоденне життя пересічних громадян незалежно від віку, соціального та матеріального становища. Майже все, що ми робимо сьогодні, потребує певного рівня цифрових навичок, які, дедалі більше інтегруючись у наш побут, стають невід’ємною частиною повсякденного життя, у т.ч. й професійного.

Наприклад, уже зараз найбільш затребувані професії переважно вимагають шукачів роботи з наявністю цифрових навичок. 

Є бажання отримати ключові компетентності задля розширення своїх можливостей та без перешкод користуватися цифровими платформами? Не знаєте з чого почати? Почніть з  програми AutoCAD!

AutoCAD – це система автоматизованого проєктування та креслення, яка розрахована на майстрів комп'ютерної графіки та розроблена спеціально для новачків.

Тримайте стрій та ідіть в ногу з часом, приєднавшись до курсів цільового призначення за навчальною програмою «AutoCAD-2022», які проходитимуть на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Коли стартуємо? –  27 березня 2023 року.

У цей же день також розпочинаються курси цільового призначення за навчальною програмою «Виконання робіт на ПК за програмою користувача». Обирайте!

Є бажання підвищити свою професійну майстерність – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/eghis Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь