Швидко, інформативно та по-сучасному! Це про курси цільового призначення від служби зайнятості

Дата: 23.03.2023 10:05
Кількість переглядів: 94

 

 

Ви вважаєте, що у короткий термін поглибити свої знання в бухгалтерії неможливо? Державна служба зайнятості переконає вас у зворотньому! На базі Одеського центру профтехнічної освіти Державної служби зайнятості будуть проводитися курси цільового призначення за навчальною програмою «Бухгалтерія ФОП (фізичних осіб підприємців)».

Проходження курсів відкриє для вас весь спектр послуг з ведення бухгалтерії приватного підприємця, cepeд яких –  специфіка внутрішнього бухгалтерського та податкового обліку.

Навчання розпочнеться – 27 березня 2023 року.

Первинні документи, податкові декларації, ведення касових операцій  – саме в цьому приватні підприємці потребують якісного супроводу бухгалтера. Пройди курси  і стань незамінним фахівцем, якого буде  радий мати в штаті роботодавець.

Хочете мати «свіже око», що підкаже яким чином, з огляду на нинішню ситуацію, прийти до ефективного  та раціонального ведення бухгалтерії ФОП? Ми на вас чекаємо!

За деталями звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/eghis Пишіть нам у Telegram - t.me/dcz_kir.

Інформація про професії та інші курси цільового призначення, які пропонує Одеський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, за посиланням http://surl.li/ezfsa

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у березні 2023 року, тут  http://surl.li/cbiig

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь