Плазмотерапія і плазмогель в косметології та естетичній медицині: навчання у Рівному

Дата: 17.03.2023 14:19
Кількість переглядів: 60

 

 

Ви у пошуках шляхів ефективної професійної реалізації та маєте медичну освіту, а ще ви цікавитесь природніми способами корекції вікових та інших небажаних змін шкіри, повної і безпечної регенерації тканин, методами омолодження з мінімальною агресією,інноваційними технологіямиестетичної медицини, сучаснимиметодами апаратної та ін'єкційної косметології? Державна служба зайнятості пропонує вам курси цільового призначення «Плазмотерапія і плазмогель в косметології та естетичній медицині».

Навчаючись на курсах, фахівці Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості гарантують отриманнятеоретичнихта практичнихнавичок проведення косметологічних процедур.Це унікальна можливість для всіх бажаючих отримати знання безпосередньо від досвідчених фахівців.

Живе спілкування: можливість поставити питання практикуючим лікарям та косметологам, а ще практичні заняття допоможуть вам підвищити свої професійні компетенції, а можливо це й старт до відкриття власного бізнесу.

Не відкладай на завтра професійний розвиток і починайте діяти.

Курси підвищення кваліфікації стартують 22 березня 2023 року.

Якщо вас зацікавила інформація – звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості або найближчої філії обласного центру зайнятості, управління чи відділу філій. Контакти тут http://surl.li/eghisПишіть у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Інформація про курси цільового призначення або інші професії, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням http://surl.li/exrnv.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь