Денис Шмигаль: З 16 січня розпочинаємо тестову програму безкоштовної заміни старих ламп на LED

Дата: 23.01.2023 14:10
Кількість переглядів: 181

 

З 16 січня Уряд розпочинає в режимі бета-тестування програму безкоштовного обміну старих електричних ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи. Відповідне рішення Кабінет Міністрів ухвалив на засіданні 10 січня, повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«На першому етапі плануємо замінити до 500 тис. ламп у шести регіонах України. Після цього орієнтовно за два тижні проект запуститься у звичайному режимі по всій території Україні», — зазначив очільник Уряду.

За словами Прем’єр-міністра, кожен зможе подати заявку через «Дію», а потім отримати 5 нових ламп у найближчому відділенні «Укрпошти». Увесь процес буде максимально простим і швидким.

Денис Шмигаль подякував партнерам за підтримку, зокрема Єврокомісії, яка закуповує для України 30 млн світлодіодних ламп, та Франції, яка додає ще 5 млн.

Посилання на джерело - https://www.kmu.gov.ua/news/denys-shmyhal-z-16-sichnia-rozpochynaiemo-testovu-prohramu-bezkoshtovnoi-zaminy-starykh-lamp-na-led

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь